2022-12-01
大西北愈黎愈多靚𝒸𝒶𝒻𝑒☕️呢間 @hkbathcafe 以浴室做主題 十分有趣~濕地公園分店環境清幽(*´∀`*)店舖光猛闊落 仲有d浴室裝飾嘅打卡位🛀🏻食物質素很不錯 份量慷慨 定價亦好合理🍽️大西北朋友有福了!.♡ 鹹蛋黃大蝦意大利飯 $①⓪⑧𝙍𝙞𝙨𝙤𝙩𝙩𝙤香噴噴又𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢☺️鹹蛋黃味道突出 但不至於重口味 大蝦帶鮮味亦彈牙 份量好足 推薦呢個主菜啊✨.♡ 牛油果大啡菇意大利軟包 $⑦⑧𝘾𝙞𝙖𝙗𝙖𝙩𝙩𝙖拖鞋包口感軟熟 自帶簡樸嘅麵粉香🫓牛油果熟度剛好🥑配大啡菇 味道唔花巧 軟包𝚜𝚒𝚣𝚎大 配料滿瀉 伴碟嘅薯菜份量亦唔輕手 幾抵食(´∀`).♡ 溫泉蛋南瓜藜麥沙律 $⑧⑧ (煙三文魚+$①⑧)一上菜比座沙律山嚇親啊 顏色繽紛又多料 南瓜輕輕烤過🎃外層微脆 加埋藜麥同沙律菜夠清新.♡ 蘋果西柚𝙎𝙢𝙤𝙤𝙩𝙝𝙞𝙚 $⑤⑧賣相好有少女心🍹飲落似鮮榨果汁 甜味天然~帶少少西柚嘅苦澀味 而且會飲到果肉碎碎 感覺真材實料.𝘍𝘰𝘭𝘭𝘰𝘸 𝘮𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘦 ʕ•ᴥ•ʔ𝙸𝚗𝚜𝚝𝚊𝚐𝚛𝚊𝚖: @𝚋𝚎𝚊𝚛_𝚐𝚘_𝚛𝚘𝚞𝚗𝚍𝙵𝚊𝚌𝚎𝚋𝚘𝚘𝚔: 熊仔美食專員𝙴𝚖𝚊𝚒𝚕: gardenofbears@yahoo.c
♡ 鹹蛋黃大蝦意大利飯 $①⓪⑧
牛油果大啡菇意大利軟包
♡ 牛油果大啡菇意大利軟包 $⑦⑧
𝘾𝙞𝙖𝙗𝙖𝙩𝙩𝙖拖鞋包口感軟熟 自帶簡樸嘅麵粉香🫓
牛油果熟度剛好🥑配大啡菇 味道唔花巧
溫泉蛋南瓜藜麥沙律
♡ 溫泉蛋南瓜藜麥沙律 $⑧⑧ (煙三文魚+$①⑧)
♡ 蘋果西柚𝙎𝙢𝙤𝙤𝙩𝙝𝙞𝙚 $⑤⑧
𝘍𝘰𝘭𝘭𝘰𝘸 𝘮𝘦 𝘩𝘦𝘳𝘦 ʕ•ᴥ•ʔ
𝙸𝚗𝚜𝚝𝚊𝚐𝚛𝚊𝚖: @𝚋𝚎𝚊𝚛_𝚐𝚘_𝚛𝚘𝚞𝚗𝚍
𝙵𝚊𝚌𝚎𝚋𝚘𝚘𝚔: 熊仔美食專員
𝙴𝚖𝚊𝚒𝚕: gardenofbears@yahoo.com.hk
Apple Grapefruit Smoothie