2022-10-17
勵場冰室📍 天水圍天秀路8號天一商城1樓1001號舖如果喺天水圍打滾得夠耐,就一定會識勵揚。仲未上商場舖嘅時候已經開始食佢,佢出名炒飯麵夠鑊氣,碟頭飯大大份,基本上食完個午餐晚飯都唔洗食。平時可能覺得我會食好多好嘢,但我都好鍾意食呢啲麻甩佬飯,而且價錢咁經濟實惠,好難諗到唔去食嘅原因。 💰$50粟米魚塊飯 🌽🐟🍚粟米芡汁有蛋花點綴,啲汁用嚟撈飯一流!佢嘅魚塊炸得好香口,即使淋咗咁多芡汁,食到最後都係脆卜卜。見唔見到佢驚人嘅飯量?呢度就係連下午茶嘅份量都咁大碟,仲要只係$50咋!最後我食完呢餐下午茶,夜晚就再食唔落嘢,咁嘅價錢真係益街坊! 💰$3🍫🥤下午茶餐包餐飲(凍飲加$3 ),我叫咗凍朱古力嚟飲,杯朱古力非常濃味,一啲都唔淡,真材實料!
📍 天水圍天秀路8號天一商城1樓1001號舖
[價錢 Price]