今晚突然凍到得12度,咁嘅環境之下最好一定係嘆番個靚火鍋啦,呢間方叔叔,環境舒服,食物又掂,值得推薦嘅👍🏻所有座位都非常闊落,又夠光猛,招呼周到,電子落單,方便又快捷!定期都有不同推薦菜,佢哋嘅菜式同出面一般火鍋店都大大不同,所以長期有一班固定捧場客,成日都要等位㗎,今晚我睇中咗佢哋新出呢個羊肉湯鴛鴦鍋,一於試吓😍呢個湯底唔講得笑,撞啱今晚咁鬼凍,呢個羊肉湯正合事宜,正所謂羊肉滾一滾,神仙都企唔穩,再加上另外一邊係麻辣湯底,絕對係雙重享受👍🏻特別要介紹佢哋嘅特飲,真係超級大杯,你睇吓,幾乎兩個人飲一杯都飲唔晒,但係佢哋只係賣$48 ,真係絕對超值,打邊爐啱晒,咁先至過癮呀嘛😍另外靚牛我哋嗌咗,嫰牛肉和牛小排,質素好高,我最鍾意嫰牛肉,鮮嫩又好味,而且肉味夠,又冇根,牛小排肉脂比例完美,配合買麻辣湯底,特別正👍🏻焯15分鐘嘅新鮮田雞,估唔到鮮嫩無比,又甜又滑,啖啖肉,真係好滋味👍🏻👍🏻👍🏻四寶丸,一款一粒,全部自家手打,真係與別不同,仲有我必點嘅珊瑚蚌,鮮、甜、爽,焯30秒就夠,非常好味😋今次第一次食呢個炸豆腐,又好似響鈴,又好似枝竹,入口好得意好過癮,可以一試🤗今晚呢餐羊肉湯火鍋,我比
今晚呢餐羊肉湯火鍋,我比足滿分,無論服務,食材,全部都好高水準,差不多離去嘅時候,門口已經大排長龍,好生意真係有佢嘅原因👍🏻