呢間係由台灣著名藝人納豆,過嚟香港開咗大量分店嘅良辰吉時⁣⁣。🤗⁣⁣火龍果珍珠鮮奶茶($26) [好飲度:1/10]⁣⁣我覺得真係好神奇!🤩 作為一間sell特色珍珠嘅,舖頭個珍珠竟然可以係完全唔煙韌、完全冇味、完全冇咬口、仲要完全硬嘅。😱 個奶茶唔好睇佢粉紅色咁樣呀,一啲火龍果味都冇㗎!🤥 不過都合理,反正佢一啲果肉都冇。😒 個奶茶呢就奶冇奶味,茶冇茶味,得浸死甜味,似飲緊糖溝水加食素啦⁣多啲。😭⁣⁣魔神仔畫符水($27) [好飲度:0/10]⁣⁣呢杯更加地獄級!😈 根據佢個說明呢,呢一個其實係芝麻味配白玉珍珠嘅鮮奶嚟嘅。🤨 芝麻係有嘅,間唔中咬到粒丁屎咁細粒嘅芝麻咪會有啲芝麻香囉。😐 但係你話佢係鮮奶我真心唔信囉,一啲奶味都冇,連甜味都冇埋,似用水溝稀咗一萬倍嘅芝麻糊咁。😫 個白玉珍珠仲好笑,人整白玉你整白玉,佢嗰啲硬㗎,又係垃圾。🤮 仲有我見到廣告係話送張鬼神貼紙,我覺得幾得意用嚟影相先買哩個,結果張貼紙⁣⁣係失蹤㗎。😰⁣⁣其實呢間舖頭啲嘢飲真係淨係for打卡用㗎咋,影完相揼得㗎喇⁣⁣。🙃⁣⁣其他評分⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣靚靚度:9/10⁣⁣性價比:2/10⁣⁣回頭度:絕對唔會

火龍果珍珠鮮奶茶($26) [好飲度:1/10]⁣⁣
魔神仔畫符水($27) [好飲度:0/10]⁣⁣
其他評分⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
靚靚度:9/10⁣⁣
性價比:2/10⁣⁣
回頭度:絕對唔會
10 分鐘 (堂食)