話說幾日前氣溫成三十幾度,真係熱到冇朋友。好彩有Friend培我食飯,佢仲推介我食呢間。見咁熱,而佢又推介,一於試試啦!點知入到去才知是人間煉獄...坐低後看了一會餐牌,之後決定叫了:1. 鬼馬油炸鬼 <-- 招牌菜2. 茄子煲3. 大啤一支4. 白飯一碗可惜的是一等了起碼半個鐘才有茄子煲,仲要係要人跟單先有! 真係餓到暈!期間仲有一班不知所謂的PolyU學生大吵大鬧,聲音震耳欲聾! 攪到個頭鬼死咁痛!真係想死啊!但個招牌菜都未到,加上朋友勸解,唯有俾面忍忍...可惜,等了足足一個鐘,個鬼馬油炸鬼都仲未到!都唔明好多枱都有,點解我地冇,跟佐兩次單都係咁!唔係諗住我地飲啤飲飽呀!?我真係頂唔順!未食油炸鬼已經俾班PolyU友啲聲炸到體無完膚...最終 埋單、TUM錢、走人!味道:白飯唔錯,好味!有咬口不錯,飯味好~ 茄子煲也可以,少汁,剛剛好,茄子與汁的比例不錯,不會因太多汁而整鹹哂煲野~最好係個大啤!用凍碗飲,正!是生啤,不太苦,I like it!鬼馬油炸鬼 -- 唔俾我食,所以唔知!環境:由於地底關係,非常困聲!若遇上上述情況,除非你好忍得或者習慣嘈雜環境,否則大家請小心你

點知入到去才知是人間煉獄...

坐低後看了一會餐牌,之後決定叫了:
1. 鬼馬油炸鬼 <-- 招牌菜
2. 茄子煲
3. 大啤一支
4. 白飯一碗

可惜的是一等了起碼半個鐘才有茄子煲,仲要係要人跟單先有!

埋單、TUM錢、走人!

味道:

白飯唔錯,好味!有咬口不錯,飯味好~
鬼馬油炸鬼 -- 唔俾我食,所以唔知!

環境:

由於地底關係,非常困聲!若遇上上述情況,除非你好忍得或者習慣嘈雜環境,否則大家請小心你們的耳膜!
P.S. :離開後,耳朵像是隔了一層膜一樣,要隔一會才好轉...

服務:

給2分是因為有位頭髮有少少金的持應服務好,主動幫我地向廚房跟單,雖然最後個招牌菜都冇到,但有人做得好是要嘉許的,請同場其他職員向他學習吧!!!

衛生:

衛生可以,這麼多人也不是太髒,只是當我們坐低時張枱上仲有好多水,要扣分

抵食:

雖然不太貴,但要我在這個地方受刑的話,幾平都唔抵!我唔會用平價去換我既聽覺!我仲要我對耳GA!

總結:

始終食唔到招牌菜會心有不甘,但要去都會帶埋耳塞才再闖這人間煉獄,以免又再頭痛!

P.S. PolyU的學生,請你們自重!小心你們自私的行為是會影響他人的!