同FD經過埃華街,我地一齊見到一間好搶眼🤩用橙色做主題嘅美式餐廳🇺🇸,俾佢吸引左我地過去睇下有咩食😍一望餐牌,主打Pizza+意粉🍝,心諗😏終於唔洗叫Pizza Hxx🤭,入到去,d掛牆相架同畫幾得意,同間鋪好Match,望望餐牌,俾個燒烤雞pizza吸引左,我個fd掛住影相📸️叫我話事(港女mode🌝),咁我就決定叫個烤雞Pizza再加個肉醬意粉同Oreo奶昔,兩個女仔夠晒🤘🏻,侍應話Pizza要等20分鐘,因為連個餅底都係即叫即做😳,唔係呱,咁咪好新鮮(我心諗😯)然後最驚喜係杯Oreo奶昔,聽侍應介紹係用我最鐘意嘅Movenpick雪糕整,超級有驚喜🤘🏻我好少寫咁長食評,但對呢間店嘅用心製作真係想嘉許一下,我一定會再幫襯🤍
Oreo奶昔
烤雞Pizza
肉醬意粉
2021-09-24
10 分鐘 (堂食)
Oreo奶昔
烤雞Pizza