2023-12-14 34 瀏覽
大角咀一向美食眾多😍今日試下泰式米芝連餐廳🍴呢間泰國餐廳好多打卡位📷早幾日去到食飯已經係滿滿嘅聖誕氣氛🎄🎅🏼▪️蟹肉炒飯一上枱已經聞到炒飯嘅香氣😙而蟹肉俾得絕對不吝嗇🦀仲加咗啲炸蒜增強口感添🥰店員亦都另外跟咗一碟魚露蒜汁✨加埋落去個味道亦都有提升✅啖啖蟹肉☺️▪️泰式炸雞棗炸雞棗有驚喜🥰雞棗係用腐皮包住免治雞肉🍗炸香切成粒😝一咬開入邊有少少肉汁✨而且入面亦加入蔬菜🥬配上泰式辣醬😍簡直一流❣️▪️蟹肉奄列推介👍🏻奄列煎得香香脆脆😋蛋皮包住滿滿嘅蟹肉🦀再配上滿滿鮮嫩嘅蟹肉同蔬菜😝必食之選🤩而且亦都唔會覺得好油膩☺️份量亦都啱啱好🥳▪️芒果糯米飯造型滿分💯芒果切完一片片整成玫瑰花🌹好多芒果啊🤩份量好足夠🤗糯米飯好軟淋🥭香甜嘅椰漿淋係糯米飯上🍚芒果好香甜😋真係好好味😌
大角咀一向美食眾多😍
今日試下泰式米芝連餐廳🍴