2023-03-05
食咁耐一直都排長龍,好高人氣😍🔥臨走職員都話平時遲啲黎都冇位食,大家最好book位呀❤️二人餐揀三樣嘢都係2百幾,好抵食呀😋不過因為我地又大食🤣所以都叫埋甜品同椰青1️⃣蟹肉炒粉絲即炒食落熱辣辣好新鮮💯炒粉絲乾身不油膩,好多蟹肉都好鮮甜🦀2️⃣馬拉盞西蘭花炒蓮藕第一次食泰國嘢炒蓮藕,爽口幾好食,馬拉盞就有啲偏鹹,但係配粉絲食就剛剛好一流😍3️⃣泰式辣椒膏炒花甲炒花甲唔會太辣非常惹味😋😋而且都幾大碟數埋有十幾二十隻,兩個人夠晒食😋4️⃣月亮蝦餅一份有八件,大件夾抵食🤣🤣差啲食唔曬🙈入面同平時食開既泰國蝦餅有啲唔同,多左啲爽口既粒粒食落無咁膩5️⃣芒果糯米飯6️⃣椰青椰青清甜冰凍,正呀爽呀🙌🏻🙌🏻最後雖然食到好飽但係都忍唔住嗌左個芒果糯米飯🍚甜甜的,畫上完美嘅句號。💯下次嚟一定要提早book定位坐tuktuk,打下卡,慢慢食,過下泰國🇹🇭癮先!餐廳個個服務態度都好友善,雖然好忙做到踢晒腳,但係佢哋都好快手,係咁幫手執走枱面上嘅嘢,埋單嘅時候仲會同我哋傾兩句問下覺得嘢食點🥰環境:🌟🌟🌟價錢:🌟🌟🌟🌟推介:🌟🌟🌟✨
1️⃣蟹肉炒粉絲
即炒食落熱辣辣好新鮮💯炒粉絲乾身不油膩,好多蟹肉都好鮮甜🦀
2️⃣馬拉盞西蘭花炒蓮藕
3️⃣泰式辣椒膏炒花甲