2016-09-27 153 瀏覽
今日做完野同同事係大角咀周圍行,本來諗搭車走,跟住突然見到呢間餐廳.之前係朋友度都有聽過,今日咁岩見到就走左入去試下。一入去都令人覺得都幾大,地方俾人感覺都算寬敞,可能我地都比較早,所以唔洗等都已經有位。德國脆皮豬手根據餐廳職員講呢個德國脆皮豬手係餐廳特色之一黎架,我地今晚就有口福食,豬手係餐廳落單之後即時燒製,入口肉質依然保持嫩滑,一啲都唔會乾,仲好多肉汁,而且外皮又燒得夠晒脆,餐廳果然係即叫即整,一啲都無花假。芝心釀菠菜魚卷呢個芝心釀菠菜魚卷最重要嘅一點係餐廳手工製架,絕對係一大賣點。魚肉入口要夠滑,而且芝味十足,份量亦都好足,另外芝士同魚之間味道好夾,唔會影響彼此嘅味道。伊甸園呢個甜品真係無起錯名,窩夫配三種不同味道嘅雪糕,視覺效果已經好吸引。窩夫最緊要係要夠口感,不要太淋身,廚師係呢方面整得唔錯,窩夫份量十足嘅同時配上雪糕,為成餐飯作一個完美的句號。二個人食三個樣野食到飽晒,真係好滿足,絕對值得再黎

德國脆皮豬手

芝心釀菠菜魚卷

伊甸園

二個人食三個樣野食到飽晒,真係好滿足,絕對值得再黎