2021-06-07 71 瀏覽
今日去到大角咀搵食。呢間泰菜唔近港鐵站,奧運站落去都仲要行十分鐘,不過可能附近多人返工,估唔到平日中午都幾多人等食。好彩我地中午慣左早食,一點後都keep住要排隊。有啲二人餐幾抵食。比起分開叫平好多。卡位唔錯幾好坐,雖然未到晚上,但呢排實在太熱,我都忍唔住叫返支泰啤過下癮,爽。呢度賣嘅泰啤係Singha。媽咪叫左杯珍多冰,不過,真多冰啊!有啲淡口,建議下次可以叫少冰。呢個小食拼盤份量足,覺得雞翼比較好食,其餘有串燒,春卷,蝦卷,味道都可以。泰式蝦沙律。主菜要左個紅咖喱羊排骨。因為太飽冇叫到飯或薄餅,其實叫埋用嚟配咖哩應該會好食啲。值得一讚個羊排骨已經起左肉,無骨好方便。紅咖喱份量多。套餐係抵食嘅。

有啲二人餐幾抵食。比起分開叫平好多。

泰式蝦沙律。

套餐係抵食嘅。