2017-03-25
係尖沙咀做野,成9點先收工。我同等我果位都餓到high high, 即刻諗起食放題。平時呢間大排長龍,今次咁晏做岩哂我地,又唔洗等位。選擇非常多,而且完全無減單情況飲品各種汽水果汁茶,選擇算不錯刺身都食左幾轉,最欣賞有蟹腳食,又粗又新鮮,即使我地得兩個人,都唔會扣減份量仲有食蟹工具提供,唔怕咬甩牙😂😂壽司仲有火炙的,但太肚餓無影低。軍艦都係即叫即整,紫菜唔會淋哂創意卷物不錯,可惜海膽顏色鮮豔但食落有點苦最開心係竟然有燒魚干食,勁愛香口野的我仲食左芝士年糕,帆立貝......推介燒蕃薯bb,細細粒,食落又香甜,一人食左三串另外仲有天婦羅,即叫即炸,粉漿唔會太厚,推薦蝦>夠爽口蕃薯同南瓜就可能因為切定放左好耐,搞到好乾甜品絕對係敗北食左舊macaron.甜到唔知咩味隔離果舊斑蘭芝士蛋糕,好實淨,一放落口係即吐,充滿膠味,好奇怪,食完個人好不安比肥仔笑完我傻仔之後,都係食番雪糕平衡番呢度好落本咁供應haagen dazs 同movenpick.但每位只限一杯,唔好諗住食番三四杯雪糕可以番本呀Overall食物選擇同質素都不錯職員係全部係全部都充滿活力,的確好小見。落單,上菜,收碟都係
平時呢間大排長龍,今次咁晏做岩哂我地,又唔洗等位。
飲品各種汽水果汁茶,選擇算不錯
仲有食蟹工具提供,唔怕咬甩牙😂😂
軍艦都係即叫即整,紫菜唔會淋哂
創意卷物不錯,可惜海膽顏色鮮豔但食落有點苦
推介燒蕃薯bb,細細粒,食落又香甜,一人食左三串
另外仲有天婦羅,即叫即炸,粉漿唔會太厚,推薦蝦>夠爽口
蕃薯同南瓜就可能因為切定放左好耐,搞到好乾
食左舊macaron.甜到唔知咩味
Overall食物選擇同質素都不錯
職員係全部係全部都充滿活力,的確好小見。
落單,上菜,收碟都係神速
而且好好禮貌,呢點係最值得一讚。話哂晚晚爆場,真係會做到憫。
食完呢餐個肚凸哂出黎,好似有左幾個月咁,二百幾蚊位真係值回票價