睇到啲人打卡好colourful好靚 想試咗好耐🥰今日咁啱去荔枝角 順便買外賣番屋企食🥡呢間野我真係可以比100分 好味健康飽肚又吸睛 大滿足💯.D.I.Y.自選🙌🏻 $84可以喺魚生同埋熟肉揀兩款 ✌🏻有勁多款選擇:三文魚,吞拿魚,蝦,八爪魚,雞肉,豬肉 total 14款🤩我揀咗慢煮天多利雞&薑汁松阪豬🐔🐷個雞肉好滑 個sauce甜甜地辣辣地😍松阪豬肥瘦度啱啱好 食落唔會好鞋帶點脂肪 個薑味都好出👍🏻.蔬菜組合都有6款:和風,蛋黃醬,彩虹,泡菜,紅菜頭,山藥😍我揀咗紅菜頭 除咗紅菜頭之外 仲有甜黃椒,紅腰豆,羽衣甘藍,青豆,中華沙律,菠蘿,提子乾🥬加咗果醋同啲水果 酸酸甜甜 成件事好清新😚整體食落口感同味道都超豐富‼️.個base仲可以揀白飯,半糙米飯,黃薑椰菜花飯,沙律,沾烏冬🍚全部都有勁多款選擇 有選擇困難症真係好難揀🤯我今次揀咗黃薑椰菜花飯+半糙米飯😋黃薑味唔算好濃 呢個配搭都幾健康 減咗一半飯😎不過唔洗驚唔夠飽 成碗野份量超多好大份 唔只面頭啲餸夠晒多 底啲飯壓到好實 相信男仔食都一定夠飽🤰🏻

D.I.Y.自選🙌🏻 $84

外賣自取