2018-04-19 650 瀏覽
「朋友係要見既」😃😃當然 一定要早早book定餐廳位📞📞始終香港 好食既放題 walk in係好難有位 要記住噢🤗好多人排隊噢😱😱入到餐廳 座位亦好闊落 坐得好舒服有圖有真相 呢間放題 我唔係第一次食 食物質素keep住都係相當高 賣相 擺設有花心思食物亦相當好味😋👍🏻刺身 當然係必點食物啦刺身擺設 一 D都唔hea 好有心機❤️刺身厚切 相當有份量三文魚 油甘魚 十分肥美帶子 甜蝦 好鮮甜😆👍🏻壽司 亦好有驚喜我我想欣賞「鵝肝帶子」 好好味🤤👍🏻炸物選擇亦相當多 炸物上枱時仲熱辣辣 keep到個溫度冒住生暗瘡既風險 都要不停食🍴如有係榴蓮愛好者 必點「炸貓山王」榴蓮香濃 炸熱左 更突出到甜味道👏🏻👏🏻👍🏻串燒 亦係我「賣飛佛」之一串燒燒到岩岩好 唔會好燶 👍🏻飲品方面 汽水果汁茶就必有個估唔到有清酒 梅酒 cocktails 🍸 飲 真係好少有呢😱😱可以同朋友小斟一杯 真係天大樂事😆👍🏻甜品 種類太多 簡直花多眼亂 Movenpick同haagendaz就可以揀一杯 就算食到好飽 都要食埋雪糕🍨先走
「朋友係要見既」😃😃

👍🏻炸物選擇亦相當多
炸物上枱時仲熱辣辣 keep到個溫度
冒住生暗瘡既風險 都要不停食🍴
炸物
如有係榴蓮愛好者 必點「炸貓山王」
榴蓮香濃 炸熱左 更突出到甜味道👏🏻👏🏻
👍🏻串燒 亦係我「賣飛佛」之一