2022-10-20 55 瀏覽
今日中環搵飯食, 行到大館附近, 中環扶手電梯旁有好多食店, 見到LL Tower 有間Hungry Dino 餐廳裝修幾得意, 於是就入去搵食.餐廳裡面有好多關於恐龍嘅擺設同Poster. 餐廳分上下2層, 廚房喺地下, 上層先係座位. 1230入座都坐滿人.是日午餐三文魚油金魚溫泉蛋刺身丼腐皮御饍+迷你吞拿魚腩茸卷迷你蟹肉忌廉薯餅三文魚油金魚溫泉蛋刺身丼, 非常新鮮嘅三文魚同油金魚刺身, 厚切, 好肥美, 魚油份量充足, 入口充滿魚油感覺, 十分滿足. 腐皮御饍+迷你吞拿魚腩茸卷, 腐皮御饍+迷你吞拿魚腩茸卷定食入面包左前菜魚蛋片和芝麻海藻漬物, 5件腐皮壽司同3件迷你吞拿魚腩茸卷。前菜簡簡單單嘅幾開胃, 蟹膏玉子壽司, 甜既玉子配上少少咸既蟹膏對比鮮明但又出奇地夾; 油甘魚蓉壽司襯上柚子胡椒帶出油甘魚既油香; 吞拿魚和三文魚壽司魚肉肥美甘香; 北寄貝沙律滿滿既北寄貝肉好有口感。唔好睇少5件壽司, 份量好似一碗魚生飯甘多。迷你蟹肉忌廉薯餅, 外皮香脆, 忌廉味濃, 小朋友最愛. 餐廳重有酒類飲品提供, Happy Hours 好地方。

是日午餐
三文魚油金魚溫泉蛋刺身
腐皮御饍+迷你吞拿魚腩茸卷
迷你蟹肉忌廉薯餅

迷你蟹肉忌廉薯餅, 外皮香脆, 忌廉味濃, 小朋友最愛.

餐廳重有酒類飲品提供, Happy Hours 好地方。