2019-06-14 243 瀏覽
今日下午半日都出外工作,完成了工作之後就可以提早收工,正值下午三點多可以食一個低食下午茶餐,可能天氣十分炎熱我由灣仔走到銅鑼灣都冇一間餐廳令我真係好想入去食,去到心怡一間諗住去食個下午茶,點知睇到menu之後發現加咗不少價,所以我決定都係再睇睇,再去銅鑼灣搵下有啲乜嘢可以有抵食又飽肚走到去皇室堡地庫有兩間餐廳一間係食馬來西亞一間就係元氣,天氣咁熱梗係選擇食壽司,可能三點幾四點好多人都仲係返緊工所以店內有好多空位,一入到店內職員很快讓我就坐,我就開始用電話scan個QR code睇下有啲咩抵食嘅下午茶餐好快我就選擇咗一個50蚊套餐內有五款壽司 熱食同小食壽司:加州卷 三文魚 帆立貝 辛辣香蔥吞拿魚 鮮蝦熱食 小食:日式海鮮燉蛋 炸墨魚更額外追加了大滿足$10一件壽司:珍寶皇帝蟹棒 灸熱澳洲牛 三文魚腩

壽司
加州卷 三文魚 帆立貝 辛辣香蔥吞拿魚 鮮蝦