🌃 餐廳為韓式料理店,位於元朗鳳攸街, 鄰近於元朗港鐵站A出口, 餐廳以韓國路邊攤設計,以色彩繽紛嘅配色,有著滿滿嘅大排檔風味, 簡直好似去咗韓國一趟, 四周都十分適合打卡,*最後相片有彩蛋-男廁風情*。.🥗 石鍋烤五花腩配蔬菜拼盤💲258👉 一份有十多件厚厚嘅五花腩,本身已經熟透,經過石鍋煎香後, 微微嘅焦香同埋油脂香氣一次過出曬嚟😋, 跟住可以包住各款蔬菜配料一齊食, 層次感十足。.🧀 炸甜薯芝士條💲68👉 外面炸得金黃香脆, 內裏有種香甜軟糯嘅感覺,仲可以拉到長長嘅芝士拉絲,食得又玩得🤣.🍝 韓式炸醬麵💲98👉 有着豐富嘅肉粒、 青瓜絲、 洋蔥同埋煎蛋,加上鹹甜交雜嘅炸醬撈埋一齊食,十分之惹味😋.🍶 原粒蜂巢蜜米酒💲98👉 有一壺米酒,係二人份量, 另外配有兩個原粒蜂巢蜜嘅酒杯, 米酒本身已經帶有清甜嘅味道, 待蜂巢蜜慢慢溶化之後,味道更加甜更易入口😍.🍺 漢江淡啤手工啤酒💲48×2👉 藍色帶有過果香味,紫色帶有花香味, 飲落幾smooth同埋易入口。.📍 新沙洞大排檔元朗鳳攸南街3號好順景大廈地下3號舖.=====================.*此價格只供參考及以當時為準,

🥗 石鍋烤五花腩配蔬菜拼盤

💲48×2

📍 新沙洞大排檔
元朗鳳攸南街3號好順景大廈地下3號舖
=====================
*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。