2023-03-29 11578 瀏覽
一直想打電話去訂位,但一直無人聽,試埋The Gulu 都係無反應!無計喇,唯有排隊食頭輪啦。四個人叫八個餸真係唔過份,凈食餸丫嘛。加左兩條單黎叫,都唔係等好耐,全程食左兩個鐘啦,完全無被人趕既感覺。唔想等位,真係要去食頭輪,如果唔係唔知要等幾耐。叫左小炒王,覺得海味唔夠啫。椒鹽九肚魚,以前食開既九肚魚咬落去有滑潺潺嘅感覺。但呢碟好乾身,卜卜脆。豉油王鵝腸,竟然覺得佢唔夠咸喎。鵝腸爽口既,夠晒多蔥。煲仔點都要叫既,叫左啫啫雞煲,d 雞唔會話得骨,豬肝切得薄,無乜彈牙感覺。配菜永遠係最正既。叫左避風塘炒蟹,一隻幾個分,有大隻同細隻㨂。夠晒辣呀頭輪都無晒蟶子,後尾先知佢細既賣晒,有大隻既。但聽到果陣已經太遲喇。叫左其他野咯。無蟶子就叫左蜆。豉椒炒蜆唔夠辣,硬係覺得呢d 要辣親個咀唇先過癮。最後加既兩碟又黎多個煲仔,今次啫啫田雞。真係好耐無食呢味喇!而且由細到大都係食田雞髀啫,夾牙厚肉炸大腸結尾。有乾晒身,又有肥膏響度。個人都係鍾意脆卜卜多d. ,有肥膏果d 我咬走左一半😜埋單每位$320 唔洗!可能因為無咩食海鮮!但依家出去食餐飯都差唔多啦。

叫左小炒王,覺得海味唔夠啫。

豉油王鵝腸,竟然覺得佢唔夠咸喎。鵝腸爽口既,夠晒多蔥。

叫左避風塘炒蟹,一隻幾個分,有大隻同細隻㨂。夠晒辣呀

2023-03-27
  • 椒鹽九肚魚