餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2019-06-29 485 瀏覽
一行四人黎食久違的小籠包用匯豐卡有個抵食2人餐 ..另外再叫左幾樣野等左2x分鐘先上第一個菜 再隔5分鐘先上冷盤...雞絲粉皮 - 粉皮夠滑 但花生醬吾夠 ...扣分金銀蛋時疏 - 味道偏淡 菜有d硬 好明顯係煮吾夠時間就上菜🙄🙄🙄份量多咕嚕肉 - 好食 但好細碟 波蘿超超超酸木須肉炒拉麵 - 正喎!夠香夠獲氣👍🏻拉麵夠煙un.. 加分等左好耐既小籠包終於出場啦😍皮薄多汁👍🏻👍🏻咬落去會爆汁 一定要用匙羹食先食到精華!必點推介雪梨茶 - 吾太甜 幾好銀絲卷 - 個底係痴住晒張紙 點整都整吾開 好失敗豆沙窩餅 - 好味!如果豆沙餡落少d就更好~ 因為真係好甜😆總結* 小籠包保持水準值得一讚!但元朗店既食物比其他分店差,員工年紀偏大記性差d.. 漏左兩次單 ..不過我地吾趕時間就冇咩問題既😅
一行四人黎食久違的小籠包

用匯豐卡有個抵食2人餐 ..另外再叫左幾樣野
等左2x分鐘先上第一個菜 再隔5分鐘先上冷盤...
雞絲粉皮
雞絲粉皮 - 粉皮夠滑 但花生醬吾夠 ...扣分