餐廳: 忠誠茶座泰國菜
資訊:

假日難得有時間,可以去郊遊,放鬆下🪂今次就入左大尾篤踩單車🚲,夜晚交返咗單車之後肚仔餓就㨂咗附近一間泰國菜黎食🏝食完睇返Openrice 先知原來依間都幾多人推薦,證明我㨂多人食緊果間係無錯既🤪今次三個人試咗😋--Appetizer--🥬醃肉碎生菜包 @ HK$92💰生菜包都係正常發揮,加入魚露更可口。🐷烤豬頸肉 @ HK$102💰都係果句,豬頸肉真係好難唔好食,今次肉質爽口,好開胃。--Main--🍍原個菠蘿海鮮飯 @ HK$128💰炒得好夠乾身,同埋有好多菠蘿,好清新。🥘炒泰國金邊粉 @ HK$88💰金邊粉唔會太乾身,少少酸幾惹味。
假日難得有時間,可以去郊遊,放鬆下🪂

今次三個人試咗😋

--Appetizer--

🥬醃肉碎生菜包 @ HK$92💰
生菜包都係正常發揮,加入魚露更可口。

🐷烤豬頸肉 @ HK$102💰
都係果句,豬頸肉真係好難唔好食,今次肉質爽口,好開胃。

--Main--

🍍原個菠蘿海鮮飯 @ HK$128💰
炒得好夠乾身,同埋有好多菠蘿,好清新。

🥘炒泰國金邊粉 @ HK$88💰
金邊粉唔會太乾身,少少酸幾惹味。