2009-10-27
今晚經過美孚dinner,一心想食大家樂,但原來innovation中,就過左隔離呢間牛車水,見裝修過望落去都ok.坐低叫左一個海南雞飯,一個焗豬扒飯,跟一個白湯.男友份海南雞好快成set咁上.普通.雞油飯麻麻.又唔俾"是"油,要問先俾生抽.@.@我個湯仲未到,又餓,問個阿姐可唔可以上左個白湯先.佢好似我即講佢即幫我落單咁.即係漏左?!?!?!?點知轉頭個焗飯已經到左.食左一半.我個白湯同餐包都黎埋.係食左半個飯先黎呀.仲要係我唔問個阿姐,佢應該係唔記得左.食緊飯都唔想食包同飲湯啦,次序錯曬.個豬扒飯勁少豬扒囉,多骨少肉,又細碟,d豬扒肥到震,我男友都話肥喎.真係大家樂好食十倍,快十倍.起碼平$10 (牛車水係$46加10%,餐包餐湯咁遲上令到你唔想食,湯亦無味好水).呢間野,無第二次!!!!!!!咁既服務態度學人收加10%?!?!?!?!?!?!?!普通到唔普通既三流茶餐廳.無服務學人收服務費?!?!?!??
坐低叫左一個海南雞飯,一個焗豬扒飯,跟一個白湯.