2017-01-07
看到神户屋放題大獲好評,於是就與男朋友兩人試一試。結果令我大失所望!鮑片好味,新鮮又鮮甜!但9點入座點的卻遲遲未到!重覆再點都系繼續漏單,結果叫待應跟左單幾次先有,真系好激氣,等左呢幾塊野足足等左一個鐘! 點解朱古力香蕉無左朱古力醬??變得好淡 吾好食!表裡不一,裡面層炸粉好厚,d蝦十足十蝦膠,吾講都吾覺有蝦系裡面,好似食緊粉甘!差食落好腥呢個都充滿芝士,好香,好味!呢個蠔其實系蒜蓉焗蠔,d芝士少到呢。。個芝士蝦同呢個差天共地最嬲的系我地9點入座落order,其中落左個牛油粟米,但竟然成個鐘都吾黎,前前後後都吾知寫左幾多次,系甘追單都無用,結果就系交位先15分鐘先黎。粟米原本都一早煮好,只需上碟加牛油就得,吾明點解可以搞甘耐。而且叫呢樣就吾出,無叫過個d又出俾我地,十分亂又不停漏單!眼見四周的客人都不停催單,最後都因等極都無就只好無奈埋單,真系好過分!另外,坐位屬卡位坐但幾迫,見到隔離枱客有6個人,但要坐四人坐位度,睇見都覺得辛苦。加上枱的空間有限,食的時候好吾方便。呢間放題都不算太平,兩個人埋單都要438,嚴重漏單錯單,食物的質素又未如理想,我不會再幫襯了!
鮑片
朱古力香蕉