2022-08-09
深水埗-Sham Shui Po一間悠閒夏威夷生魚飯專賣店,餐點配搭非常自由,有超過20款不同材料同埋醬汁,CP值極高而且份量十足🥰🥰-大大一碗💛💛💛你想點食就點食!!!另外,仲有數款已配搭好既Signature Bowl,都可以自選餸料及醬汁。😆😆😆😆😆介紹翻~Poke Bowl係由魚生、多款配料、飯同醬汁組成,可以自由配搭自己鍾意嘅食材,色彩繽紛之餘,健康又飽肚!!女生恩物,低卡又低脂!🤩🤩🤩🤩三文魚🍣 $98-壽司飯-溫室青瓜|蟹籽|麻醬豆腐-三文魚籽+$16-鰹魚醬油-果仁|岩鹽|木魚絲|脆蒜|紫菜絲💭真係大大一碗,而且配料都好多,滿滿一碗😋😋😋💭根本就係健康輕食~減肥之選(唔食飯仲可以選沙律!)😋整體黎講:環境:8/10食物:8.5/10CP值:8/10💭店內裝修係有d度假感覺,大部份都係木系 而且牆上都有唔少裝飾,都係一個靚靚既打卡店~📸📸
深水埗-Sham Shui Po
三文魚🍣 $98
-壽司飯
-溫室青瓜|蟹籽|麻醬豆腐
-三文魚籽+$16
-鰹魚醬油
-果仁|岩鹽|木魚絲|脆蒜|紫菜絲
💭真係大大一碗,而且配料都好多,滿滿一碗😋😋😋
💭根本就係健康輕食~減肥之選(唔食飯仲可以選沙律!)
😋整體黎講:
環境:8/10