3K
2021-12-09 45 瀏覽
行過見有間日本野外賣店,價錢都幾抵食喎,買幾盒丼飯今晚唔煮先,呵呵。小店貌似新開張?所有野都好新淨,廚房望落都好乾淨,感覺唔錯。餐牌~有唔少丼飯,壽司拼盤,刺身拼盤等,選擇困難嘅話叫個拼盤就可以有晒全部野啦,佢仲有qr code掃可以自行落單。點完野食又望下四周先,雪櫃放住三文魚刺身,嘩嘩,條腩位好吸引喎。仲有其他凍貨賣,甜品呀~叫左三個丼飯,一人一盒正呀~香蔥三文魚蓉親子丼,自己點左呢款,吞拿魚蓉就聽得多啦,試下三文魚蓉先,綿綿的三文魚肉,加埋大蔥辣辣地好味喎。大切魚生丼,屋企人就揀左呢款大切,有甜蝦、吞拿魚、三文魚、希靈魚、甜蛋、蟹籽魷魚同埋蛋沙律,超豐富喎,全部魚生都大大粒,好鮮味好有口感~大切三文魚蟹籽丼,最後仲有呢個大切三文魚,呢盒就係三文魚、甜蛋同蟹籽,份量好多㗎,同樣係大切所以啲魚生都係大大粒。每款丼飯都有個麵豉湯送,個人覺得鹹左少少。丼飯六十幾蚊起,足料又多飯,一碗夠晒飽,抵食呀!
仲有其他凍貨賣,甜品呀~
叫左三個丼飯,一人一盒正呀~
每款丼飯都有個麵豉湯送,個人覺得鹹左少少。

丼飯六十幾蚊起,足料又多飯,一碗夠晒飽,抵食呀!
2021-12-05
10 分鐘 (外賣自取)