2025-08-19
📍 撈得喜火鍋冰室 (大埔)大埔附近有間出曬名火鍋,位於太和同大埔中間,方便新界東既朋友仔,呢間店舖我同老婆間唔中都去早上有西式早餐,夜晚就變左火鍋放題,食物多玩化,有得自助用棉花糖機整棉花糖,岩曬一家大細一齊食。୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧🩷任食自助火鍋底 $208@1 (7點至9點)(星期五,六,日假期前多加$20@1)烤魚/雞煲各選其一仲有19款鍋物比你揀,呢間餐廳有好多好敢創身既野食比大家,例如選用紫菜響鈴,有火龍果奶昔,棉花糖自助機,手切牛肉,呢個價值比到曬花多眼亂既客人,唔洗諗,全部都有曬!唔好以為價錢吸引,食物質素都非常好,我地叫左個雞煲,醬汁濃烈,超惹味,雞件好滑唔鞋,2小時任食任飲,如果屋企有細老可以滿足曬佢地既願望。仲有手沖茶類,冷盤同埋各類菜蔬,可以列入食堂也不為過。如果想食盡早book位,因為人流多😃୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧ 📍 撈得喜火鍋冰室 (大埔)🏠 大埔翠樂街6號菁泉雅居A座地下1-4號舖#hkfoodstep#hkfoodstep大埔#hkfoodstep火鍋#hkfoodstep慶祝節日 #hkfood #hkfo
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧
烤魚/雞煲各選其一
如果想食盡早book位,因為人流多😃
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧
📍 撈得喜火鍋冰室 (大埔)
🏠 大埔翠樂街6號菁泉雅居A座地下1-4號舖
#hkfoodstep
#hkfoodstep大埔
#hkfoodstep火鍋
#hkfoodstep慶祝節日
#hkfood #hkfoodie #hkcouple
#打邊爐 #foodie #高質 #大埔 #大埔美食 #香港美食