Outback 全港有好多間分店,可惜唔係間間煮得好食,有時水準實在相差太遠,中伏經驗都唔少。今次我同朋友係大埔超級城行街街,行到腳仔攰本想找個地方坐下傾吓計,對食物冇乜期望,反而遇到好嘢!😍而且他們的服務態度非常親切友善,雖然午市忙碌, 卻殷勤招呼。這樣的服務質素,近年香港實屬少見。公司應該好好珍惜這樣的員工。👍🏻👍🏻👍🏻我哋叫咗兩個$98 lunch set,配一個餐湯和一杯熱飲(飲品還可免費添飲)送自家製麵包,味道唔錯👍🏻餐湯熱辣辣,粟米忌廉香濃。燒蝦凱撒沙律~沙律菜夠新鮮爽脆, 沙律醬將不多不少,淡淡芝士味滲出田園清香,燒蝦呢賣相有點怪,但入口落味道可不錯👍🏻。 茄汁肉醬意粉🍝~意粉軟硬度拿捏得剛剛好,蕃茄香草醬汁不多不少,不厚不薄,就是剛剛好,配上芝士氣添香味。簡簡單單卻非常美味。而且環境安靜舒適,下次一定會再嚟。

我哋叫咗兩個$98 lunch set,
配一個餐湯和一杯熱飲(飲品還可免費添飲)

送自家製麵包,味道唔錯👍🏻

餐湯熱辣辣,粟米忌廉香濃。

燒蝦凱撒沙律~

茄汁肉醬意粉🍝~

而且環境安靜舒適,下次一定會再嚟。

2021-12-02