2021-09-16 69 瀏覽
去大埔探朋友,一齊行大埔超級城,順利醫下肚。好耐無食日本野,於是我哋黎左呢間日式放題食午餐。呢度除左用手機掃QR code 落單外,仲可以出去拎野食,前菜既選擇都算多。有我鍾意食既蟹籽同中華沙律。炸雞髀🍗坐係飲品櫃前既好處係可以易拎飲品,個刺身好新鮮,我地叫左三文魚、吞拿魚、元貝、蟹柳、蝦🦐、油甘魚,喜歡元貝既鮮甜口感。海膽手卷、蟹肉蟹膏手卷size 細細件,勝在佢既大小剛剛好係一口份量,可以試多幾款唔同口味之餘,又唔怕好快飽。味道都唔錯。有和牛壽司、芝士烤蠔、饅魚壽司。喜歡和牛壽司既香口味,上面既蒜茸令和牛既香味更突出。蟹柳壽司都香煎味重,好惹味。串燒牛舌,烤得香脆可口。雞軟骨串吞拿魚海膽壽司、帆立貝壽司、劍魚腩壽司 味道:鮮、甜竹笙瑤柱蟹王翅榴蓮炸彈 榴蓮控必食既甜品,流心榴蓮,啖啖榴蓮香,食過返尋味。

有我鍾意食既蟹籽同中華沙律。

炸雞髀🍗

味道都唔錯。

有和牛壽司、芝士烤蠔、饅魚壽司

串燒牛舌,烤得香脆可口。

雞軟骨串

吞拿魚海膽壽司、帆立貝壽司、劍魚腩壽司

味道:鮮、甜

竹笙瑤柱蟹王翅

榴蓮炸彈
榴蓮控必食既甜品,流心榴蓮,啖啖榴蓮香,食過返尋味。