2025-02-28
💚三文魚子配原隻磯煮鮑魚沙律雖然個份量係細咗啲 但係鮑魚好彈牙 又入味 日式醬油味 一隻鮑魚都可食到好有滿足感💜自家製生牛肉他他生牛上面有生鵪鶉蛋 生牛肉食落好有牛肉味 而且入面咗洋蔥同蕃茄之後 口感層次豐富好多 食完牛肉既鮮味之後 有食得出淡淡清新既咪道 而且食落有少少辣味 味道層次豐富💛牛肝菌野菌忌廉湯佢唔同坊間一般粉開出嚟既忌廉湯 佢既忌廉湯係用新解既菇菌打出嚟 而且飲落會咬得出打出嚟既菇菌 係非常值得一試既蘑菇忌廉湯🧡OX牛骨髓牛油包食落暖暖地 雖然牛骨髓牛油跟麵包食嗰陣係比較淡 想食重味道少少可以自己點麵包隔離既鹽另外麵包食落有果香味 好夾上面搽既牛油好夾🩵自家製牛油配香煎劍魚柳本來我哋打算叫份燒比目魚嚟食 問完侍應先知道原來當日比目魚轉咗劍魚柳 所以我哋就好意外地叫咗份劍魚柳試 估唔到佢食落多汁 啲汁有魚味又完全唔腥 咬落肉質比較實 同一般食既比目魚唔同 油脂比較少 加堆擺喺上面牛油簡直一絕💙香煎鵝肝配美國封門柳鵝肝食落暖笠笠 鵝肝本身既油香 擺入口之後會化出嚟 另到你成口都感覺到佢既香味另外佢既封門柳面頭煎得香 入面又有好多肉汁 而且啲肉汁好有牛肉味 咬落一的都唔老 生熟
💚三文魚子配原隻磯煮鮑魚沙律
💜自家製生牛肉他他
💛牛肝菌野菌忌廉湯
🧡OX牛骨髓牛油包
另外麵包食落有果香味 好夾上面搽既牛油好夾
🩵自家製牛油配香煎劍魚柳
💙香煎鵝肝配美國封門柳
另外佢既封門柳面頭煎得香 入面又有好多肉汁 而且啲肉汁好有牛肉味 咬落一的都唔老 生熟程度岩岩好
💜自家製栗子提拉米蘇
佢既提拉米蘇同坊間既唔同 係一道有特色既甜品嚟 上面有脆脆波波 之後下層係栗子慕絲嚟
最底嗰層係淋淋地既消化餅 口感次豐富 又唔會太甜
💗朱古力心太軟
個心太軟切開之後會流出熱辣辣既朱古力醬 食咗一啖心太軟之後 建議配埋隔離既士多啤梨醬 就可以試到有果酸既甜味 而且心太軟細細件 當你食最後收尾 很合適
❣️加杯熱奶茶