2019-09-08 82 瀏覽
呢日嚟到大埔突然想食泰國菜見到呢間都多好評就抱住一試嘅心態try下啦 夜晚7點幾去到都等咗一陣位餐廳都幾多人食 full 晒我地入到之後就嗌咗幾樣野食1. 泰式炒飯冇咩特別嘅炒飯 料唔算多 但都夠獲氣嘅 飯嘅份糧有d少 2. 小食拼盆 (小) 好食! 炸得好脆又唔乾有齊蝦餅魚餅春卷😋有大同細嘅size 揀! 對於人數小嘅人可以小小地share 食下又可以試多d其他野食☺️good! 3. 豬頸肉沙律其實我係想叫凱薩沙律配豬頸肉但佢落咗個泰式豬頸肉沙律🤦🏻‍♀️同我想像有點岀入 我係想要一堆沙律菜 instead of 青瓜蘿蔔絲😂不過個沙律係好食嘅 好重口味 酸同辣都有 好泰式風味lor 🙈不過肯定唔係健康嘅沙律😂4. 多d莓(飲品) 食咁多重口味同熱氣野忍唔住要叫返杯野飲😆呢個名幾吸引 應該係berries ge smoothie😍好fresh 好好飲! 唔係溝糖水嗰d死甜飲得岀係真材實料☺️所以40幾蚊都值亦係我呢餐最愛嘅野食整體嚟講 食物質素唔錯 我推介野飲同小食拼盆應該可以再encore ge👌🏻
呢日嚟到大埔

餐廳都幾多人食 full 晒
我地入到之後就嗌咗幾樣野食

1. 泰式炒飯
冇咩特別嘅炒飯 料唔算多 但都夠獲氣嘅 飯嘅份糧有d少

2. 小食拼盆 (小)
好食! 炸得好脆又唔乾
有齊蝦餅魚餅春卷😋

3. 豬頸肉沙律
其實我係想叫凱薩沙律配豬頸肉

4. 多d莓(飲品)
食咁多重口味同熱氣野
忍唔住要叫返杯野飲😆