2022-06-30
今日同朋友去大埔超級城度shopping,行到一半去食個lunch放題先,朋友喺大埔區嘅為食友,推薦左呢一間lunch放題試吓先🤭佢喺超級城地下,都唔算難搵,Staff好快安排我哋坐低後就用QR code叫嘢食啦🤭日式放題必須食刺身 竟然有我最愛嘅油甘魚好鮮甜 每一款都好新鮮 而且冇話仲未退冰呢啲問題 搞到我赤貝 帶子 象拔蚌係咁encore避風塘炒鴨舌 好香口而且唔油 送酒一流海膽手卷 鮮甜又creamy happyyyy而且放題有好多beer,sake,無酒精飲品俾大家揀燒牛舌 外脆內軟 而且Juicy黃金燒扇貝 熱辣辣 醬汁creamy香濃西京比目魚 呢個我好鍾意 燒到卜卜脆 而且肉質鬆軟 魚油很香炸蝦天婦羅 炸醬都好薄 一隻接一隻食到呢度雖然已經好飽 但係都忍唔住每樣炸物一件嚟食最喜歡個炸榴槤球 好香濃嘅流心榴槤 i like it!估唔到花膠都會喺放題度出現 仲要好黐咀 感受到滿滿嘅骨膠原點樣飽極都要食埋甜品 佢哋有Häagen-Dazs雪糕 同埋朱古力噴泉 好滿足啊店員上菜同埋收碟嘅速度都好快,服務也nice,一讚!期待下次試更多美食!
佢喺超級城地下,都唔算難搵,
Staff好快安排我哋坐低後就用QR code叫嘢食啦🤭
日式放題必須食刺身 竟然有我最愛嘅油甘魚
避風塘炒鴨舌 好香口而且唔油 送酒一流
海膽手卷 鮮甜又creamy happyyyy
而且放題有好多beer,sake,無酒精飲品俾大家揀
燒牛舌 外脆內軟 而且Juicy
黃金燒扇貝 熱辣辣 醬汁creamy香濃
西京比目魚 呢個我好鍾意 燒到卜卜脆
而且肉質鬆軟 魚油很香
炸蝦天婦羅 炸醬都好薄 一隻接一隻
食到呢度雖然已經好飽 但係都忍唔住每樣炸物一件嚟食
最喜歡個炸榴槤球 好香濃嘅流心榴槤 i like it!
估唔到花膠都會喺放題度出現 仲要好黐咀 感受到滿滿嘅骨膠原