2021-05-25 489 瀏覽
大埔新開超靚紫色咖啡店☕️ 雖然地理位置有少少偏僻 但都好值得黎試吓💜原本以為淨係適合打卡 估唔到食物質素都好好🤤檸檬撻$58檸檬撻係每日限定 好香嘅檸檬味 加埋表面好似棉花糖味嘅cream 好好食🥰提拉米蘇巴斯克芝士蛋糕 $48提拉米蘇味偏甜 但芝士蛋糕幾creamy😋大啡菇配牛油果酸種麵包 $78/兩件新加入menu嘅主食‼️大啡菇粒炒得好香口🤤牛油果都有調味🥑兩樣嘢加埋真係好正😆值得一讚個麵包好脆👍🏻就算影左好耐相之後都仲好脆😳超推介!青檸特飲 $38熱情果草莓特飲 $48之前係ig見到其他foodie讚佢嘅特飲好好飲🍹所以就叫左兩款黎試下 確實係好有水準💜 感覺好fresh 飲落去好舒服😚 整體而言 食物質素好高 服務態度好好 仲有好多靚位(swipe去後面可以見到更多位置嘅相) 雖然地點比較偏僻 但絕對值得去🙆🏻‍♀️

檸檬撻$58

提拉米蘇巴斯克芝士蛋糕 $48