2020-09-20 1314 瀏覽
👍💛⭐️ All In Burger & Bar (大坑)⭐️💛👍K先生同佢班巴打出去食飯,話懲罰左間好出色既良心小店!K先生話佢都要籍依個平台同大家推介下!希望大家都去大力去懲罰佢哋!💛k先生話依間餐廳嘅位唔係話好多,大家去之前不妨book位。⭐️ all in 海南雞($?)⭐️海南雞一上到黎好有驚喜,因為貌相好吸引,好好食甘。海南雞食落去雞肉滑,雞味好濃濃,兩個醬汁開胃又惹味👅👅👅呢個餸要提前預訂,同埋Menu冇架!⭐️ Spicy chicken wings($68)⭐️依個係小食黎,雞翼食落去香口,揸得鬆脆雞肉又嫰滑,味道微辣帶甜,個醬汁好好味,係餐廳秘製既bbq 醬豬手都非常好味,都係要早啲預訂定嘅,非常推介大家去試!但佢話今次漏左冇影close up,下次有機會先同大家分享到啦!🕋環境指數:8/10有格調、舒適!😋美味指數:8.5/10好好味👩🏻‍🌾服務指數:8/10職員都好Nice,主動介紹食物!🤑抵食指數:8/10 嘢食份量都叫大份,幾個麻甩佬食都夠飽!🙋🏻‍♀️推介指數:8/10 總括嚟講各方面感覺都好好,良心小店一定要支持!📍地址:大坑新村街4A-7號新村樓地下B號舖——港人

⭐️ all in 海南雞($?)⭐️

⭐️ Spicy chicken wings($68)⭐️

🕋環境指數:8/10
有格調、舒適!

😋美味指數:8.5/10
好好味

👩🏻‍🌾服務指數:8/10
職員都好Nice,主動介紹食物!

🤑抵食指數:8/10
嘢食份量都叫大份,幾個麻甩佬食都夠飽!

🙋🏻‍♀️推介指數:8/10
總括嚟講各方面感覺都好好,良心小店一定要支持!

📍地址:大坑新村街4A-7號新村樓地下B號舖

——港人當自煮——