2021-06-14 300 瀏覽
一家幾口想食放題, 今次就揀咗尖沙咀極尚大喜屋, 提早book定位,食物選擇多,環境衛生乾淨又寬敞。 上菜速度快, QR code落單,冇發生漏單情況。首先梗係先食刺身喇,刺身選擇非常之多, 有三文魚、油甘魚、深海池魚、象拔蚌、甜蝦、赤貝、北寄貝、帶子、 松葉蟹腳等等, 刺身夠新鮮,三文魚厚切😍甜蝦夠鮮甜又大隻。 除咗刺身都點咗幾款特色壽司試下,當然要試下必食嘅海膽壽司啦 。叫咗個沖繩海葡萄沙律, 個口感好得意,卜卜脆又有啲鹹味, 配埋沙律菜嚟食幾夾燒物我最鍾意係燒香草羊鞍,外脆內軟咬樂勁juicy,大大件肥瘦適中, 炸榴槤都唔可以錯過,食完齒頰留香。 串燒當中烤牛舌同鰻魚係超正, 牛舌係厚切嘅, 唔會燒得太乾, 仲可以保持到肉汁, 燒鰻魚直情食到停唔到口, 厚肉又無骨, 鹽燒蝦都好正, 肉質彈牙。飲品/甜品區都有好多選擇, 餐廳好貼心提供埋熱飲👍🏼, 甜品就最鍾意北海道3.6牛乳布甸,好香奶味又好滑😍, 最後仲可以揀番Haagen-dazs 或Movenpick嘅雪糕食🤗今次lunch放題真係好滿足❤️❤️, 食物種類實在太多,不能夠一一介紹大家快啲嚟試下

大家快啲嚟試下