老闆娘人好好😄好有人情味西貢地方偏遠,難得有間咁好味又抵食外賣店,點解唔幫襯?!自家柚子檸檬茶$20好味解渴,真材實料,連個樽都硬淨可以重用。拍青瓜$28酸酸開胃好清新,好食啊------蔥油雞伴麵$35醬料好好味,有雞同青瓜,不過醬落得重手左有啲咸,但總歸係好香好好味。------芝士脆脆丸$30佢有落飛魚子係面頭!好重本,啲魚好香口又炸得岩岩好😍😍😍------酸辣粉$40好大碗!我一個女仔人家食得好飽,熱辣辣食酸辣粉更爽😂。佢有得揀雞、牛、木耳,我揀左木耳,木耳配酸辣係最正!佢唔係話超級辣,但食得辣既人覺得舒服,唔洗飲水,因為佢酸同辣既平衡做得幾好!但唔食得辣既就要諗下先喇,但真係好味!!!!大推😍😍🥰🥰🥰🥰。老闆娘仲要話佢係用蘋果醋同埋青檸,健康得黎又落足料。而且用既所有外賣紙碗碟都係香港製作架,唔係cheap野!因為係外賣店,又係窄巷,所以佢門口得一張枱仔比最多3個人食。佢主要做外賣,可以有枱食已經好好彩😂好滾動!又抵又有人情味又好味既舖頭,真係得閒入黎食下都抵。唔想佢做唔住😭😭😭😭😭😭😭😭
老闆娘人好好😄好有人情味

西貢地方偏遠,難得有間咁好味又抵食外賣店,點解唔幫襯?!

自製柚子檸檬茶

自家柚子檸檬茶
好味解渴,真材實料,連個樽都硬淨可以重用。

拍青瓜

酸酸開胃好清新,好食啊

蔥油雞伴麵

芝士脆脆丸

佢有落飛魚子係面頭!好重本,啲魚好香口又炸得岩岩好😍😍😍

酸辣粉

好滾動!又抵又有人情味又好味既舖頭,真係得閒入黎食下都抵。

唔想佢做唔住😭😭😭😭😭😭😭😭
2021-06-14