2019-09-16
呢間狸貓食店響好多商場都會見到,每次另一半見到都話好襯你...blahblah...我覺得實要搵一次食左佢先安樂🙄唔好意思今餐啲相我都無乜心機影,因為成餐飯都enjoy唔到。佢有2/4/6人餐,但prefer試下お好み焼き或者文字焼き以外嘅野。(套餐呢啲係主食)由帶位嗰位亞叔(黑衫應該高級啲)開始已經係黑口黑面,裡面啲server雖然全部係後生仔囡,但係全部同黑面叔一樣毫無活力,由落order嗰刻都係黑面兼無禮貌、一堆企埋傾計都唔應機⋯淨係叫你等⋯店鋪文化?🤗 咁唔該唔好做日本餐啦!坐低嗰陣已經九點幾,都無咩新枱walk in。但啲server全部都執枱,注意係2-3個人咁執一張枱。無人主動過黎介紹下,樣樣都要等,等佢終於傾完計得閒過黎order,order完又等,又話杯可樂係等埋其他一齊出,其實係漏左單仲諸多藉口etc 唔想做咪唔好接枱囉呢邊食緊飯,隔離枱就係咁做清潔鏟板嗰啲刺耳嘅聲音..完全唔會覺得唔好意思。服務伏—————————//講返食物質素。お好み焼き如果有人鐘意自己玩下野,我覺得黎試一次都無妨!不過成程無人教學,係渣住張menu自學,我就無乜好感。味道係普通麵漿味,無乜特
—————————//
講返食物質素。
お好み焼き如果有人鐘意自己玩下野,我覺得黎試一次都無妨!不過成程無人教學,係渣住張menu自學,我就無乜好感。味道係普通麵漿味,無乜特別,紫菜同木魚都係無味。
啲燒肉texture係鞋嘅,醬料係咸嘅,無牛味,應該普通食材,與日本無關。
Kimchi尤魚係難食,啲尤魚唔知咩品種唔係爽身,永遠都好似未熟咁狀態。
芝士薯仔餅差不多$2X一粒,可惜無乜咀嚼感,響出面食嘅話,外脆內軟嘅食店大把..
燒蝦肉唔至於梅,加埋啲sauce係全晚最好味。
食物伏
———————//
叫到成枱野,點都一定飽嘅,至少會感覺”濟”或者”漏”。
返到屋企半夜要再食宵夜
平均$300一位,你值得更好的選擇,U’ll know that bro。
呢度有一樣野好有日本味道ga,係裝修呀,哈哈哈,值兩粒星!其他都poor,大伏。