2023-12-10 39 瀏覽
全部係呢間餐廳寫好評嘅foodies, 一律可以back list。咁難食嘅餐廳可以寫到咁好食?係平時食開屎定點?13:30到餐廳,少員工要等一陣先安排到位置好正常。入到去叫咗野食,14:30都未黎齊。但只係講緊好普通嘅食物,而且餐廳當時人數不多。 14:00 遲過我哋嘅隔籬枱有碟嘢食上咗。 到14:15佢哋同員工講佢哋冇落呢份餐。員工收走之後擾攘一排,發現係我哋枱。就咁放返落黎比我地。 啲炸物凍晒就咁比我地。我一氣之下要求取消。全間餐廳唯一一個正常嘅員工好快幫我取消咗。 諗住想買另一個餐個甜品就埋單,前後分別撳咗四次鐘啲員工全部扮聽唔到。仲要好晦氣咁講,我哋都好忙連廁所都冇得去。你公司安排差就可以攞客人嘅食物開玩笑? 最後收錢嗰陣仲好意思問:食物黎齊晒?我鄧唯一一個正常員工可憐。喺呢間餐廳食嘢,簡直係浪費時間同金錢!我鄧唯一一個正常員工可憐喺呢間餐廳食嘢,簡直係浪費時間同金錢。等左成個幾2個鐘咩都冇食到。好心做唔住,就執咗佢啦。等你地班人仲係到讚嘆呢間野好好食?收錢做野都唔係咁啦嘛?

最後收錢嗰陣仲好意思問:食物黎齊晒?