2022-10-16
純壽司每次行過都勁多人排隊,今日難得6點幾就係附近,果時無人等位所以就即刻入去試下啦!------------------------------🔵極上龍之卷 $99呢個係鰻魚、軟殼蟹同小小蟹子既組合,加埋D醬真係勁肥勁HEAVY🤣我食左兩三舊就飽左,因為一口咬一舊既感覺真係好大舊但又唔可以分開佢地黎食。.🔴特上壽司御膳 $179勁多野食,係一個SET,除左11款壽司及6件三文魚卷之外,仲有刺身、天婦羅、沙津、茶碗蒸、麵豉湯、芥辣八爪魚、漬物(詳情見圖🤣)抵食!基本上食呢個已經飽🥰壽司質素OK,可以一試。.🟡炸吉備奈子 $39:炸魚仔,無乜特別可SKIP。.🟤意式刺身盛合$129所謂意式我諗唔通,可能係因為個醬😂質素正常,夠大塊,單純想食刺身可以溝足到你。.🟢海膽壽司 $34:算好食新鮮、唔腥,但價錢值唔值就見仁見智。 .埋單五百幾蚊兩個人(用左會員迎新優惠),算抵食,唔怪得咁多人排。聽聞係同峰壽司同一個集團,性價比唔錯,如果係想食壽司又係附近會翻啅😋。
🔵極上龍之卷 $99
🔴特上壽司御膳 $179
🟡炸吉備奈子 $39:炸魚仔,無乜特別可SKIP。
🟤意式刺身盛合$129