餐廳: no.11
資訊:

2021-05-16 715 瀏覽
呢間NO.11cafe位於長洲中興街,店舖環境都算唔錯🤔,地方坐落感覺都好舒適😙,尤其是Cafe外面都有好多坐位,係到嘆吓咖啡傾吓計都係幾好🤔👍!.All DAY Breakfast煙肉酸忌廉焗薯煙三文魚牛油果醬蟹肉焗薯Cafe嘅早餐份量十足🤔,每一款賣相都好吸引😮,有煙肉,香腸,炒蛋,大啡菇,羅勒醬焗蕃茄,焗豆,牛角包及沙律,我同咗D朋友去咗食嘢😋,就試咗呢三款早餐,去嘅每一款都有唔同嘅食材,其實每款都好似差唔多🤔,望落每一款都有D唔同!.牛油果醬蟹肉焗薯除咗份早餐另外去嘅焗薯蓉,上面放滿牛油果蓉,再放滿鮮味嘅蟹肉味道十足😋,另到份早餐更加豐富,更加有營養👍!.煙肉酸忌廉焗薯三文魚去嘅早餐都係差唔多一樣🤔,另外都配有酸忌廉焗薯味道十分之唔錯😋又特別🤔,去嘅焗薯面放咗D酸忌廉同埋煙肉,另到嗰焗薯更加好味🤔😋,另外D三文魚十分之新鮮啖啖肉,口感都好正🤔👍!.紅莓十藍莓呢杯飲品賣相都唔錯,飲到入口感覺味道都幾好🤔😋,味道都好特別🤔又唔會好甜!.我叫咗呢三款咖啡caffe latte,hazelnut,Mocha,聞到咖啡味道好重😋,飲入口咖啡味道濃郁😙,真係唔錯!.*價錢一般,食物都好有水

All DAY Breakfast
煙肉酸忌廉焗薯煙三文魚
牛油果醬蟹肉焗薯

牛油果醬蟹肉焗薯

煙肉酸忌廉焗薯三文魚

紅莓十藍莓

*價錢一般,食物都好有水準,我覺得都算唔錯*
2021-05-11