2022-04-08
話明特別假期,小朋友梗係要有特別要求㗎啦🤣😂又要漢堡厚肉個包又要厚又要大大份。。。好在比我揾到佢,滿足晒佢地嘅要求“正”👍👍經典漢堡套餐 $63Woo個包真係好大個呀❤牛肉漢堡好厚肉裏面啲菜好新鮮😅擘大個口食都食唔曬🤣😂 咬落啖啖肉啲醬汁流晒出嚟,好味到呢👍👍小朋友成個包食曬👍雙層芝士漢堡套餐 $70個包係超大個擘大個口都放唔晒入個口到🤣😂要撳扁個包,放入個口度😅😅但係好滿足呀😘😘個種滿滿嘅感覺😋滿滿嘅肉滿滿的醬汁仲有溶咗個芝士混合埋喺個包度簡直係Super正💯💯 話明雙層芝士Woo多咗好多芝士d芝士流出泥小朋友特別鐘意食❤黑椒豬堡四重奏套餐 $66一打開個包裝,嘩!好多黑椒汁佈滿哂係個包到,原來四重奏豬柳係有四塊豬柳㗎😍😍 食落去真係啖啖肉四塊豬柳一齊食,連埋啲醬汁大啖大啖咬落去,嗰汁唔太辣好香黑椒味配埋軟淋淋嘅豬柳yummy yummy,呢個真係值得一試😘芝蛋班堡套餐 $48第一次試厚pancake代替包🥞Woo彈下彈下軟淋淋嘅pancake個蛋好juicy好滑,夾埋個pancake真係超級好味呀😋😋小朋友淨係分得少少畀我食咋😅想食多啖都冇呀😭配薯條汔水,或加10轉Hero's炸雞
經典漢堡套餐 $63
雙層芝士漢堡套餐 $70
黑椒豬堡四重奏套餐 $66
芝蛋班堡套餐 $48
配薯條汔水,或加10轉Hero's炸雞粒
汽水係罐裝㗎幾抵呀👍👍仲有呀🔊啲薯條係厚身嘅小朋友一咬落去就話好好味好多肉喎😍😍, 陣間細細粒好大袋,好多㗎喎加十蚊真係超抵㗎👍👍值得加十蚊試下❤❤
Hero's Friday (黃埔新邨)
地址: 紅磡船塢街99號黃埔新邨遠富樓地下4M號舖