星期日同天天B放完電更係要去填肚啦,陪佢玩真係用盡哂我d力🤣,又要食好西補下愉景新城入面既 #鳥山名 居酒屋🏮餐牌勁多選擇,仲有季節限定料理推介😋總有大人小朋友啱食嘅食物😜呢排世界盃仲有生啤買一送一優惠及可享用低至$20起小食🤩@toriyamana.hk天天👦🏻實左太餓,先叫個吉列黑豚🐷豬扒手打烏冬🍜 俾佢醫肚先😌豬排肉質細嫩,吉列皮都幾薄身又用滴油,火喉控制不錯,旁邊仲有沙律醬及豬扒醬汁兩款選擇👻烏冬湯底清淡鮮甜仲有好多粟米🌽粒,幾健康呀鳥山名真蠔盛合🦪分別有3隻不同蠔選擇山田灣真蠔~肉身飽滿爽身,富海水味,蠔味濃兵庫縣連川真蠔 ~這款蠔肉質肥厚,比較creamy 蠔味澎湃法國凱撒15真蠔 ~ 大小適中口感很特別,裙邊爽脆,肉身Creamy,未有太重金屬味總共三隻號都比較海水味重😬串燒走地雞頸肉 🐓竟然天天B都食到, 肉質彈牙而又嫩滑,真係得呢個咁特別既位置先做到☺️,配上獨有香甜醬汁,好味到我同天天爭食🤣串燒雞皮🍢一份有兩串勁足料脆脆雞皮,下酒好菜海鰻卷(自家製作)每嚿一口size ,入面應該係廚師特制海鰻餡料,配上芝麻及特製香料,下一款不錯卷物博多牛腸火鍋🍲非常大鍋又充滿韭菜及椰

呢排世界盃仲有生啤買一送一優惠及可享用低至$20起小食🤩
@toriyamana.hk

天天👦🏻實左太餓,先叫個

吉列黑豚🐷豬扒手打烏冬🍜 俾佢醫肚先😌

烏冬湯底清淡鮮甜仲有好多粟米🌽粒,幾健康呀

鳥山名真蠔盛合🦪

分別有3隻不同蠔選擇
山田灣真蠔~肉身飽滿爽身,富海水味,蠔味濃
總共三隻號都比較海水味重😬

串燒走地雞頸肉 🐓

串燒雞皮🍢
一份有兩串勁足料脆脆雞皮,下酒好菜

海鰻卷(自家製作)

博多牛腸火鍋🍲

非常大鍋又充滿韭菜及椰菜,牛腸同日式麵豉交融洽既湯底 ,被蔬菜吸收晒精華食唔停口😋

另外爸爸媽媽仲叫左兩杯好fresh 既日式
cocktail 🍹🍸點綴一下☺️