2021-02-06
你上一次食放題係幾時?因為疫情大家少咗聚會都好耐冇同成大班朋友一齊食放題lu。不過同朋友兩個人食都OK呀~而家為咗環保都轉做掃QR code落單,唔使成日嘥晒啲點餐紙啦。放題有超多款食物!😍有刺身、壽司、炸物、燒物、煮物、串燒等等。放題一定要嗌刺身啦!嗌咗北寄貝、仿飽片、螺片等等。強烈推薦呢度嘅刺身,全部都好新鮮!最特別嘅係呢度有創意壽司🍣!唔止睇得重食得!我地嗌左「芝士蟹柳壽司」、「芝士熟蝦」等等。原來芝士同海鮮嘅味道係咁夾架!😍要比個like👍🏻!重有好多創意壽司都好正,例如:牛油果🥑醬海苔帆立貝,呢個配搭都幾得意😬,脆海苔配軟帆立貝,口感特別,牛油果唔甜,完全凸顯到帆立貝嘅甜味!👍🏻芝士炸年糕同埋芝麻雞翼都係必點!芝士炸年糕大大粒,脹鼓鼓,炸成金黃色,唔會炸到好乾,加熱左嘅年糕變得軟身,煙韌有口感😋。芝麻雞翼同年糕一樣都係大大件!唔會炸到好油膩。皮炸得香脆,肉嫩~燒物重有羊架嗌!😱估唔到有西式嘅食材可以嗌呀!羊架大件,啖啖肉。煮物竟然有花膠食!😍女士必食!串燒方面必點雞軟骨!脆卜卜嘅軟骨咬落去好有口感,啱曬我呢個成日口痕嘅人😁放題嗌雞軟骨幾好,因為唔會飽肚,點多幾串都得呀!😆牛舌
放題有超多款食物!😍
有刺身、壽司、炸物、燒物、煮物、串燒等等。
煮物竟然有花膠食!😍女士必食!
牛舌又係超正!是關佢厚身,咬落有口感,肥美脂香😋,加上黑椒更香口~
飲品除左凍飲重有熱飲。最驚喜係呢度有個自助熱飲櫃!😍😍有茶同埋豆漿揀。
不得了!呢度啲嘢食真係多到我食唔晒!🍔🍗🍕🧆🌮🥘🍝🍱🍜🍲下次要再嚟過食先得!💪🏻