2021-09-05 207 瀏覽
最愛粉紅色既我一見到呢間餐廳門口係以粉紅色為主題,就即刻拉住老公入去支持😎餐廳環境十分寬敞,客人之間嘅距離令人坐得好舒服☺️餐枱餐椅有北歐風的感覺,配合埋歐美風格嘅油畫,非常適合打卡!😙📸📸📸餐廳嘅食物都幾多元化,除咗以甜品為主題,亦有Pizza burger意粉等等。我哋叫咗個去骨海南雞西班牙燉飯 幾fusion 既配搭 無骨非常方便 雞肉都好嫩滑 加埋海南雞醬都好惹味 蘑菇燉飯都幾creamy 不過雞同飯既份量有d 少 🙉然後到我心目中認為真正嘅正餐,就係招牌鮮果麻糬窩夫配雪糕及棉花糖 棉花糖好大神,仲大過我嘅拳頭,啱晒影相打卡🤣仲可以同老公鬥快食晒啲棉花糖,幾好玩🤣 窩夫好香脆,應該是新鮮做起🤩麻糬好煙靭好有口感,加埋水果同Movenpick 雪糕,有多重口感😍😍真係又好睇又好食☺️ 食完記得去門口張凳度打張卡😙😙😙

餐廳環境十分寬敞,客人之間嘅距離令人坐得好舒服☺️

食完記得去門口張凳度打張卡😙😙😙