2009-06-07 11 瀏覽
想食好耐啦,上次去佢無開,激死!襯假日無野做,千里迢迢走入黎食,果然不負所望…細法包﹕唔好諗住係街果 d 包舖食既外脆內軟法包,完全唔係。佢係用天然發酵法,酸種而成,包重身同實,皮 un...... 好 homemade,但係佢有好 subtle 既酸種甜味!不過唔係人人接受到!牛角包﹕呢個就真係麻麻地,皮脆,但係入面唔夠層次,唔鬆又唔知想點,唔合格!Milky Way Tart: 平實既賣相,豐富既內涵,有焦糖漿係入面…流心,好 sweet ,好好食!讚!焦糖 brownies: 唔係軟身既 brownies 我都第一次食,幾特別,焦糖味有 d 不足,但係都 ok!雞肉 mushroon pie: 正,多餡,餡料清淡,唔會得個麵撈, good!環境一流,坐坐下都坐左差不多 2個鐘,仲有好多 cake 想試,一定番黎再食!