2023-03-17
前幾日我同媽咪去開尖沙咀食飯,跟著就順便去海港城行街,媽咪就比ChocoNext 嘅話梅薑朱古力🍫吸引著🤭Snowy Ginger Slices話梅薑朱古力媽咪非常之咁鍾意食話梅薑!呢個話梅薑同朱古力嘅組合又幾特別wor🤤我哋都真係從來未食過🤭呢盒薑每一塊上面都有d甜甜哋嘅朱古力溶,食落又甜💕又辣🌶️,真係出奇哋夾呀👍🏾好得意Ginger Dark Chocolate Hot Choco Stirring Spoon 薑 • 香濃黑朱古力攪攪棒除咗就咁食之外,呢個攪攪棒重可以坐熱嚟飲,我就覺得女生💁🏽♀️period沖嚟飲就啱晒啦🤭我上網睇返原來ChocoNext係香港手工朱古力品牌,原材料來自歐洲❤️唔怪之得佢嘅朱古力咁獨特啦🤤佢重有另一隻“Emotional Collection”禮盒,有晒甜酸苦辣4種味,我諗我下次都會買嚟試吓🥰
Snowy Ginger Slices話梅薑朱古力