2014-07-06 4474 瀏覽
今次黎左依到食野,佢真係非常多款式,咁我地都算多人既,一開始就叫左幾款小食,有依個蟹籽肉鬆沙律、中華沙律、同埋螺肉,小食黎講依到唔錯嫁,碟碟都係細細碟最岩咩都想,試到個味就夠喇。個蟹籽沙律唔錯,有少少肉鬆係裹面,青瓜絲同蟹柳絲都幾好味,食落幾開胃嫁,酸酸地唔過頭就可以喇!而個螺肉就比較濃味,幾好軟軟地唔會太硬。。刺身料理刺身,就叫左三文魚、甜蝦、墨魚片、鮑魚片咁樣。其實款式都算多,雖然唔係咩高質素既刺身,但食起上黎真係一DD唔差,感覺仲幾新鮮,之後就到燒物,依樣要得比夠多,鹽燒秋刀魚、鹽燒鯖花魚、雞肉串、凡立貝串,鹽燒雞中翼同埋和風燒薄餅。燒秋刀、燒鯖花就一般唔係好鮮,食落味道都唔差既,燒雞腎反而幾好食,個汁好正,凡立貝就真係非常好,一串兩粒好大既帶子,非常好。
今次黎左依到食野,佢真係非常多款式,咁我地都算多人既,