2016-12-06 469 瀏覽
聽D fd推介左好耐,今日終於有時間黎食啦😁一坐底吾好講咁多即刻攞紙落order先😋,實在系太急不及待啦!最先上場既就系擺到好好,仲有干冰煙既刺身拼盤啦,全部都新鮮既其中就以帶子同有頭甜蝦最正,帶子大粒得黎又吾干水食落去鮮甜夠頭;甜蝦就大隻得黎食落吾會痴牙,仲有好彈牙添。而佢既壽司份量吾會太大, 但肯定既系佢D料一定會大過舊飯,冇偷工減料。而佢既D料都幾新鮮, 食落吾會太干身。依碟就系黃金蝦啦,用鹹蛋黃炸成,食落口有好大陣鹹蛋獨有既香味,又吾會炸得太老,我足足食左5隻先肯收手😜吾多見放題有薄燒鰻魚揀,一於點左份黎試下先,佢一份有兩塊,都幾大下,食落口仲系熱熱地既,證明佢吾系一系雪櫃攞出黎就上枱;佢既骨剔得好干淨,咬入口有一種穌軟既口感,D汁又吾太鹹,可以一試。正餐食晒啦,系時候到甜品時間,佢每份甜品都好細,方便我地每款都試晒佢😀我就試左木糠布甸同芝士蛋糕。木糠布甸有好多“木糠“,啱晒我心水,又吾會太甜。而芝士蛋糕有好重既芝士味,食落吾會太膩,仲好軟熟添。
聽D fd推介左好耐,今日終於有時間黎食啦😁
而芝士蛋糕有好重既芝士味,食落吾會太膩,仲好軟熟添。