6天前 0 瀏覽
最鍾意食海鮮嘅我今日就嚟到位於九龍灣千海水產海鮮火鍋放題。門口中央已經見到一個海鮮池,海鮮種類有好多選擇,無限量任撈任煮,選擇完之後店員好細心為我們清潔海鮮所以食得好放心,揀完海鮮可以到另一個自助區度攞食物,有前菜、海鮮、火鍋配料、熱盤、甜品、雪糕和大量特色飲品。湯底我哋選擇了椰子雞,味道好清甜。海鮮自助區有兩三款蜆、海蝦、蟹、鮑魚和花螺等,超新鮮好鮮甜。如果唔夠飽,仲可以用QR code落單,有幾款牛肉及豬肉,有美國肩胛肉、肉質好靚,顏色鮮明,牛肉味好濃郁。熟食有我最鍾意的燒乳鴿,肉質鮮嫩多汁。火鍋配料中的鮮甜螺片,脆鯇魚片、田雞脾、蔬菜、粉面、生蠔和丸類,超過二三十款,樣樣都好新鮮,生蠔粒粒都帳卜卜。飲品方面有清酒、熱飲、汽水、以及多款自家製的茶和珍珠奶茶等。食完好滿足!
湯底我哋選擇了椰子雞,味道好清甜。
熟食有我最鍾意的燒乳鴿,肉質鮮嫩多汁。
食完好滿足!