2023-03-05
同朋友係荃灣行完街,大家都想食西餐想食下牛扒😋咁岩就經過呢間地鋪係沙咀道~見到門外都有好多人睇有咩食!鋪內仲望到對外開放既茶水部🤣呢度啲位都坐得好寬敞!朋友聚會6-8個人都冇問題👍🏽同朋友去試呢間既dinner set~發現都有唔同款式既野食!有雞、有牛、海鮮!首先,前菜一嚟到既有蘑菇湯同蒜蓉飽😛蒜蓉飽熱辣辣 好脆~呢個蘑菇湯真係有料架~有蘑菇粒係入面😍香草醬煙三文魚薄餅(12吋)呢個pizza係薄批嚟,薄到好似薯片咁食落口感都唔錯,所以我同朋友食都唔會話太多👍🏽一拉起芝士仲要有拉絲既效果😍鐘意食芝士既我覺得唔夠喉~餐廳都有芝士粉提供,可以自己再落🤪香煎澳洲肉眼牛扒蒜茸汁 配薯菜🐂食完pizza當然唔少得試下呢度既扒餐啦~叫左七成熟!切開睇到肉質岩岩好!肉質鮮嫩 唔會太老~仲見到有新鮮生蠔可以堂食!都只係$15一隻!不過只限堂食!不過今次有啲full,下次一定要試下先得!仲有3款甜品食!跟餐仲會-$10
首先,前菜一嚟到既有蘑菇湯同蒜蓉飽😛
蒜蓉飽熱辣辣 好脆~
呢個蘑菇湯真係有料架~有蘑菇粒係入面😍
香草醬煙三文魚薄餅(12吋)
一拉起芝士仲要有拉絲既效果😍
香煎澳洲肉眼牛扒蒜茸汁 配薯菜🐂
食完pizza當然唔少得試下呢度既扒餐啦~
叫左七成熟!切開睇到肉質岩岩好!
肉質鮮嫩 唔會太老~
仲有3款甜品食!跟餐仲會-$10