2019-10-08 483 瀏覽
同朋友慶祝生日,梗係去食放題啦,一定要搵間多嘢食,款式又多,中西日看太都有嘅放題先得,今次去咗人氣極高嘅大本營,旺角店長期爆王, book咗好耐先有位,今次終於可以試吓啦。我哋食七點呢個時段,一入場已經滿座啦,服務完好快手安排左座位,今次take左刺身拼盤,壽司,啲刺身好新鮮,而且款式好多,擺設亦都好靚壽司來講呢度算幾特別,有花之戀,海膽,海鰻呢啲貴價食材,我食咗兩轉已經回本。佢嘅點菜menu都好多選擇,居然比我搵到有清酒煮蜆,泰式炒通菜,牛肉火鍋等等話真係食到我哋滿肚腸肥,今晚食完聽日早午餐都唔使食!幾個女仔掛住吹水梗係頸渴啦,呢度嘅飲品都係無限放題,一邊飲一邊吹水,仲可以一邊打邊爐好正!雖然甜品比較少款式,但係佢嘅炸榴槤真係好好食, encore左兩次,榴槤蓉勁包將!最後食埋雪糕糯米糍真係食到醉醉地好happy!

最後食埋雪糕糯米糍真係食到醉醉地好happy!