《珍多美 - 土瓜灣》慘啦,我成日都淨係post 開心果嘅嘢😂但係我仲未厭喎😝今次再戰位於土瓜灣既珍多美💁🏻‍♀️原來呢間餅店仲有一樣開心果Item 架😆就係意大利開心果慕絲切餅啦🥹遠遠望已經見到個蛋糕切餅有兩層厚厚layer 既開心果mousse😆呢個蛋糕偏向奶味濃,但都食得出開心果既果仁味,當日我返到屋企雪番凍再拎出嚟食,感覺有少少似軟咗嘅開心果雪糕🍦奶香味十足,中間係一層薄薄嘅海綿蛋糕,而餅底食落有少少似酥皮,上面仲有一層嘅朱古力醬,頂層嘅忌廉唔會太甜同個蛋糕都好夾,不過個重點都係嗰兩層厚厚嘅開心果mousses 🥰配返杯茶中和一下冇咁膩💁🏻‍♀️ 而價錢方面都好抵食,只係$26 一件,如果我住喺土瓜灣嘅話實成日去幫襯㗎
《珍多美 - 土瓜灣》
2022-07-20