2020-07-23
由於疫情關係,入鋪時店員都非常注重衛生,店員都會幫我們用噴槍噴勻全身才可入店有分上下2層,我就坐上層,都較寬闊,私隱度都較高,燈光較暗!未夠7點來到,下層就已full,上層都開始陸續有食客,7:30左右已有不少人,再多半個鐘上層都full了犀利~keep住爆滿!真估不到原來那麼多人喜歡吃雞翼還是味道真係非常棒?一陣就知道了!因我在上層,店員在下層都非常忙碌,要親自落樓下點餐吧餐牌有單點也有放題~主角當然是雞翼啦!還有少部份薯條小食/沙律配菜等...最後揀了雞翼放題,有3-4個套餐~我選了$178那種!有11種口味選擇,還有薯條每次只可點3種口味而每種有4隻,限時90分鐘亦不可外帶!不想太趕就可以單點,味道種類更多!另外放題應要大量飲品,可叫店員供應冰水,不過大部份食客都會叫飲品11種口味裡已吃到9款,各有特色一致覺得黑芝麻海鮮蜂蜜hoisin glazed最好味而自己都覺得蒙古燒烤味mongolian bbq不錯,似某店出名米線的雞翼日本蜂蜜芥辣honey wasabi蜂蜜味重,芥辣只是旁邊一小粒,唔喜歡的撥開便可,不錯巴馬臣芝士蒜蓉味cali style蒜味重,芝士只是旁邊的碎碎,味
因我在上層,店員在下層都非常忙碌,要親自落樓下點餐吧
最後揀了雞翼放題,有3-4個套餐~我選了$178那種!
不想太趕就可以單點,味道種類更多!
11種口味裡已吃到9款,各有特色
(左中右) 巴馬臣芝士蒜蓉味,蒙古燒烤味,日本蜂蜜芥辣
(左中右) 田園風味,黑椒檸檬,水牛城醬
(左中右) 泰式甜辣醬,黑芝麻海鮮蜂蜜,紐奧良香粉
一致覺得黑芝麻海鮮蜂蜜hoisin glazed最好味
黑芝麻海鮮蜂蜜 Hoisin Glazed
蒙古燒烤味 mongolian bbq
日本蜂蜜芥辣honey wasabi
蜂蜜味重,芥辣只是旁邊一小粒,唔喜歡的撥開便可,不錯
日本蜂蜜芥辣 honey wasabi
巴馬臣芝士蒜蓉味cali style
蒜味重,芝士只是旁邊的碎碎,味道一般
巴馬臣芝士蒜蓉味 Cali style
水牛城醬buffalo
酸酸辣辣,醬汁多,味道一般
水牛城醬 Buffalo
黑椒檸檬lemon pepper
重黑椒味,剛好檸檬在雞翼上,那一隻很酸的,不過味道可以
黑椒檸檬 lemon pepper
田園風味ranch
好味!有丁點酸味的
田園風味 ranch
泰式甜辣醬thai sweet chilli
還好吧
泰式甜辣醬 thai sweet chilli
紐奧良香粉cajun spice
滿佈的辣粉,超正!尾聲才吃這個,口腔已開始膩,需要大量水
紐奧良香粉 Cajun Spice
放題薯條Flow fries
薯圈既薯條,比普通既薯條更好味
flow fries 放題薯條
2人共叫左3個around,本身想叫埋餘下未叫的兩種味道,但實在太飽了、口腔都有點損損的,算吧
整體都不錯~見識到各種味道!真的未試過這樣狠狠的雞翼放題,別具風味,這邪惡的一餐真滿足